Fiskene (19.februar-20.mars)

Fiskene (19.februar-20.mars)

Fisken er det siste tegnet i zodiaken og inneholder litt av alle de foregående tegnene, derfor er det veldig lett for fisken å sette seg inn i andres ståsted og ha empati med andre mennesker. Dette sammen med fiskens tilpasningsevne og fleksibilitet kan medføre at fisken forstrekker seg for å imøtekomme andre, på bekostning av å ta vare på seg selv.

Fisken kan ofte misforstås og ingenting er tristere for en fisk, som lengter aller mest av alt etter forståelse fra andre. De har rykte på seg for å være retningsløse, utsvevende og drømmende, men bak denne overflaten er en sjel som søker svar på de store spørsmålene og undrer seg over meningen med livet. Det er klart at når man filosoferer over slike dype spørsmål så kan det være utfordrende å være presis til avtaler og ha det ryddig i klesskapet…

Fisken er svært kreativ, intuitiv og skapende. De er sensitive både i forhold til kritikk og i forhold til å plukke opp andres følelser. De berøres lett av menneskelig lidelse og kan enten føle seg helt motløse i forhold til det eller så kan de bruke det som motivasjon til å gjøre noe med det. Her ligger en av fisken store utfordring; det kan ofte være svært fristende for fisken å rømme fra realitetene enten ved å isolere seg eller fortrenge virkeligheten. Fisken trenger alenetid for å lade batteriene før de på nytt går ut og møter verden med sitt store hjerte.

Fiskens læringsmål i dette livet er å anerkjenne og verdsette sin iboende visdom, sette grenser for å ivareta seg selv samt å gi slipp på den ubevisste frykten som bor i dem.

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×
×

Handlekurv