Steinbukk (22.desember-19.januar)

Steinbukk (22.desember-19.januar)

Steinbukken er det tredje og siste jordtegnet i zodiaken. Som de andre to jordtegnene, tyr og jomfru, trenger steinbukken å føle seg nyttig og effektiv for å være tilfreds i livet. Steinbukken skiller seg fra de to andre jordtegnene ved å tenke mer på anerkjennelse og de liker godt å føle at de iallefall gjør sin del, om ikke mer. Steinbukken liker ikke å stå i gjeld til noen ei heller skylde noen noe.

Steinbukken kan oppfattes som litt arrogant og kald, med mindre h*n har månen sin i et svært ekspressivt tegn. Steinbukken er svært praktisk og tradisjonell. Det er noe som heter at om du vil ha noe gjort så spør en travel kvinne om å gjøre det. Det samme kan sies om steinbukken. Dette tegnet får ting gjort! Vend deg til din Steinbukkvenn når du trenger praktisk hjelp, praktiske råd eller hjelp til å organisere noe.

Sjeldent assosieres god humor med dette tegnet, men det er svært mange Steinbukker som mestrer kunsten å få mennesker til å le. Ingen mestrer sarkasme som en steinbukk.

Steinbukker har ofte tatt på seg en stor byrde i dette livet. De er født ‘voksne’ og med en god porsjon visdom. Ofte kan de bli mer lekne jo eldre de blir og etterhvert som de lærer seg å mestre karmaen som følger med denne reinkarnasjonen. Steinbukkens læringsmål dette livet er balansen mellom ydmykhet og stolthet. Det ypperste uttrykket for dette tegnet er å påta seg rollen som lærer for andre. Du har en medfødt visdom du skal dele med andre.

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×
×

Handlekurv