Vannmann (20.januar-18.februar)

Vannmann (20.januar-18.februar)

Vannmannen er et lufttegn og elsker sin frihet. De er generelt smarte, tenker kjapt og ligger et skritt foran de fleste. De elsker å tenke nytt og syns det er svært kjedelig å følge strømmen og gjøre som alle andre. Selv om de er åpne for nye ting og nye impulser så er de overraskende sta. De bærer i seg en idealisme som gjør at de ofte tenker at de vet best- også på vegne av andre. 

Vannmannen kan være ganske kjølige og avventende, men generelt er de godt likt. De er ofte direkte og kan være slagferdige og veldig morsomme. De ser ofte gjennom fasaden og synes overfladiske mennesker er uinteressante. Ofte så synes Vannmannen det er enklere å elske menneskeheten enn enkeltmennesker.

Vannmenn hater å følge regler, de vil heller lage dem. Aller helst vil de leve helt uten dem. Hvis du ber en vannmann gå til høyre så går h*n til venstre. Det er ikke slik som med væren som vil lede og bestemme, men mer en motstand mot konformitet. Vannmannen hater å kjede seg. Tvinger du en vannmann til å bli med deg i familieselskap kan det hende de forteller historier med intensjonen om å sjokkere eller kler seg slik at de vet at de kommer til å skille seg ut. De omfavner rollen som det svarte får og liker å skille seg ut i fra, det de syns er,  kjedelige mennesker. 

Vannmannen er her for å være et forbilde når det gjelder empati for det kollektive og pionerer for bevissthet. Læringsmålene for dette stjernetegnet er å akseptere din eksentrisitet. Du er annerledes. Vær deg selv! 

Del gjerne med andre:

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×
×

Handlekurv