Energiblokkeringer i kroppen

Energiblokkeringer i kroppen

Kroppen vår består av energi og den konstante energiflyten i kroppen vår styres av Chakraene. Chakrasystemet stammer fra India og er forbundet med Yoga-læren om at mennesket ikke bare består av en fysisk kropp, men også et energisystem.

Vital energi bør flyte kontinuerlig som en foss gjennom chakrapunktene våre. Men noen ganger oppstår det stein i maskineriet iform av energiblokkeringer.

Hovedårsaken til blokkeringer er at vi ikke tør å flyte med på det livet tilbyr oss. Vi stopper opp og forsvarer oss med følelser som frykt, redsel, stahet, sinne ol slik at energien stopper opp eller den må ta omveier via andre organer. Dette resulterer i utmattelse, stress, klump i brystet, indre uro og slitenhet.
Blokkeringer hindrer oss i å være alt det vi vil være og vil skape. De hindrer vekst fordi de lagres i kropp og sinn som arr, traumer eller minner. Og påvirker derfor følelser, tanker og handlinger vi utfører. Det kan sammenlignes med at man setter på nødbremsen når blokkeringene tar over kontrollen.

Heldigvis kan de forsvinne ved å bli møtt med lys og kjærlighet. Wi veilederne har god erfaring med å hjelpe mennesker med å låse opp og transformere blokkeringer. Her er en enkel øvelse du kan prøve på egen hånd :

Når du er i en meditativ posisjon *: Kjenn etter på venstre side om energien flyter eller står stille noen plasser. Prøv å sende energi til arm/ben/kne eller andre organer som trenger ekstra flyt.

Kjenner du blokkeringer? Bare observere de mens du ber området rundt slappe av. Se for deg lys som strømmer gjennom hele venstre side sin. Når du er ferdig med meditasjonen sier du høyt : jeg integrerer alle endringer som er gjort.

*mediativ posisjon er under en meditasjon. Det ligger enkle og fine guidede meditasjoner gratis på youtube.

Del gjerne med andre:

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×
×

Handlekurv