Siw

Overganger og endringer, selvfølelse og selvtillit, indre dialog, mammarollen, astrologi, Eft, hypnoterapi, livsmestring, transformasjon

Visjon

‘Be kind for everyone you meet is fighting a battle you know nothing about.’ Alle lever vi et liv som krever oss med valg, utfordringer og overganger. Noen ganger navigerer vi dem med letthet og noen ganger er det vanskeligere å se situasjonen og seg selv klart. Noen ganger kan man gå seg helt vill blant tillærte mønster, vedtatte sannheter og i sine relasjoner- ikke minst til seg selv.  Alle trenger vi å være i relasjon til andre mennesker, og det er der man ofte kan finne de beste ingrediensene for personlig vekst og utvikling.

‘When you change the way you look at things, the things you look at change.’ Dette kan jeg hjelpe deg med! Jeg har de siste årene søkt mer og mer kunnskap om det ubevisste sinnet vårt og hvordan man kan jobbe på lag med dette for å skape varige endringer. Ofte kan man ved å arbeide på denne måten oppleve å ‘ta seg selv på fersken’ i å ha brutt mønstre og å ha en sunnere tilnærming til ting. I kampen mellom viljestyrke og ditt ubevisste sinn vil det ubevisste sinnet nesten alltid vinne. La oss få med hele deg på å skape de endringene du lengter etter.

Erfaring og kompetanse

Min lærerutdanning har gitt meg masse erfaring som pedagog på ulike alderstrinn. Jeg begynte tidlig å søke mer kunnskap da jeg følte at den verktøykassen HiST og NTNU hadde gitt meg ofte kom til kort. Jeg søkte mot psykologien og studerte dette ved Blindern før jeg tok en coachutdannelse med selvledelse som fokus. Jeg er sertifisert hypnoterapeut og har fordypning innenfor EFT. Jeg har tatt ulike kurs i regi av Jesper Juuls Famlab, da spesielt innenfor tema selvfølelse.

‘When you change the way you look at things, the things you look at change.’ Dette kan jeg hjelpe deg med! Jeg har de siste årene søkt mer og mer kunnskap om det ubevisste sinnet vårt og hvordan man kan jobbe på lag med dette for å skape varige endringer. Ofte kan man ved å arbeide på denne måten oppleve å ‘ta seg selv på fersken’ i å ha brutt mønstre og å ha en sunnere tilnærming til ting. I kampen mellom viljestyrke og ditt ubevisste sinn vil det ubevisste sinnet nesten alltid vinne. La oss få med hele deg på å skape de endringene du lengter etter.

Book en time med Siw:

Kjerstin

Mammarollen, indre dialog, kronisk sykdom, sorg, overganger, energiarbeid, utviklingsamtale, intuitiv veiledning, bedriftsveiledning

Visjon

Lurer du på hva intuitiv veiledning er? Intuitiv veiledning er å arbeide intuitivt med personlig utvikling, vanskelige prosesser og utfordringer i livet. Utifra mitt klarsyn gir jeg deg nøkkelen som hjelper deg videre til å ta bedre valg.  Evnene er en del av meg som har vært med meg så lenge jeg kan huske. Jeg har aldri tenkt over at det har vært noe spesielt, og i barndommen la jeg det på «en dose flaks og en særdeles god magefølelse».

Det var ikke før i 2009 jeg integrerte det i livet mitt. Med ni års erfaring har jeg endelig valgt å følge drømmen om å hjelpe mennesker til å komme i kontakt med sine åndelige behov, og komme i kontakt med sin egen grunnmur .

Hva må være på plass for at du skal stå stødig i eget liv når det stormer som verst. Hvilke behov har du? Hva må være på plass for at du finner indre ro?  Veiledningen gir deg mulighet til å utforske egne ressurser og potensiale for økt livskvalitet, bevissthet og velvære.

Står du fast i livet? Trenger du noen å prate med? Er du klar for å la fortid være fortid?
Vil du lære deg gode teknikker for indre ro og komme i kontakt med ditt «tredje» øye?
Da kan jeg trolig hjelpe deg.

Velkommen til meg og min verden. Hos meg er ingen problem for små, jeg hjelper deg så gjerne.

Erfaring og kompetanse

Jeg har helsefaglig utdanning innen pedagogikk og helsefremmende arbeid, samt kurs innen livsmestring, sorg og samtaleterapi. Jeg har også en god porsjon «livets skole» som ballast, blant annet via en invalidiserende leddsykdom hvor leger en periode ikke trodde jeg kom til å kunne fungere fysisk igjen. Etter en lang og tung epoke har jeg funnet verktøy for å ivareta livskvalitet og takle hverdagens utfordringer som kronisk syk.
Muligens er det tankens kraft som har spilt inn, men jeg har aldri definert meg selv som syk.

Jeg har bygd opp eget firma hvor jeg hjelper mennesker gjennom kriser, i sorgprosesser og i overgangsfaser. Jeg har medfødt evne innen healing, og bruker ofte dette som verktøy sammen med min intuisjon og via samtaler. Jeg jobber også som kursholder innen selvutvikling og energiarbeid. Og har meditasjonssgrupper i Trondheim. De siste to årene har jeg hjulpet flere bedrifter innen bedriftsveiledning ved hjelp av intuisjon.

Book en time med Kjerstin:

Lukk meny
×
×

Handlekurv