Hvem vi er

Wi-veiledning
Ole Hogstadvei 4b, 7046 Trondheim
Tlf 93 81 40 71

Vår nettstedsadresse er: https://www.wi-veiledning.no

Siden har som mål å fungere som en undervisningsportal til de tjenestene vi tilbyr. 
Vårt formål er å gi veiledning ved å publisere relevante livsmestringsverktøy som fungerer i hverdagen. Hver måned har vi fokus på nytt tema med EFT økter, temavideo, meditasjon og mindfullness. 

Wi veiledning er ikke en erstatning for offentlig helsetilbud. Men ment som et supliment. Oppsøk alltid lege eller annet helsevesen hvis du føler deg i dårlig form.

Når du bestiller et «Du og Wi» medlemskap

Aldersgrense 18 år

«Du og Wi» medlemsskap koster kr 199,- pr måned. Når du har betalt første gangen via vårt registreringsskjema, vil medlemskapet fornyes hver måned, ved at samme beløp trekkes automatisk fra din konto. Du kan avslutte medlemskapet når du selv ønsker. Du finner avmeldings link både inne på din konto, og i footer på hver side. 

Alt innhold er underlagt lov om kopirett, og skal kun benyttes personlig av den som har tegnet medlemskap. Ved å bli medlem av portalen vår er du selv ansvarlig for din egen utvikling og fremgang. Wi gir ingen garantier for at innholdet vil gi deg ønsket resultat. Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet opp til portalen. Les mer om hvordan du enkelt melder deg ut. 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når du bestiller en samtaletime eller blir medlem av «Du og WI». samler vi inn flg. data:
-Navn
-Telefon
-Epost
-Skype/Messenger ID (dersom du har valgt en av disse som samtaleplatform). 
-Fødselsdato 
-Betalingsmetode, og dato for kjøp. NB! All annen betalingsinformasjon som  kredittkortinfo etc… foregår utenom våre sider – kun inne på Paypal eller Vipps sine sikrede banksider.

Hva bruker vi disse opplysningene til? 
De er nødvendige for at vi skal kunne drive de tjenestene som denne siden inneholder.

I tillegg vil din epost adresse bli brukt til å sende deg ca. et nyhetsbrev pr. måned (du kan melde deg av når du selv ønsker).

Personopplysninger vil aldri bli solgt eller gitt videre til annen part. Eneste unntak er hvis politi eller annen myndighet forankret i norsk lov skulle kreve det.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

 

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Lukk meny
×
×

Handlekurv