Hva forteller du speilbildet ditt om morgenen?

Hva forteller du speilbildet ditt om morgenen?

Har du tenkt på at du er din største influencer? Dine tanker og følelser påvirker hvordan du ser på deg selv. Den indre dialogen vår inneholder ofte negative og forstyrrende elementer som indre diskusjoner og uenigheter. Noen ganger kan man føle at man ER tankene og følelsene sine, og havner i autopilot modus hvor man kun eksisterer. 

For å skape endring kreves det en innsats og noen grep. Klar? Når du står foran speilet og ser på deg selv, smil!  Se deg selv inn i øynene og identifiser deg.

«Jeg er..»  og » dette blir en fin dag».  Det som skjer er at du forteller kropp og sinn at du er tilstede i egen kropp.

Hjernen kan virke komplisert, men den lar seg faktisk styre ved å fortelle den hva den skal tenke. Med vennlig bestemthet kan man faktisk påvirke tankemønsteret sitt. Beste tipset er å finne en ting du gleder deg til iløpet av dagen. For finner man noe positivt så kan denne effekten være smittsom. For min del gleder jeg meg alltid til egentid med en kopp kaffe og en sjokoladebit. Denne lille gleden kan være «redningen» på dager hvor man står opp på «feil» fot.

 

Del gjerne med andre:

Legg igjen en kommentar

Lukk meny
×
×

Handlekurv